OVER ONS

Over ons

Geschiedenis

Pyramedia is in 2007 als eenmanszaak gestart met als hoofdproduct websites en huisstijlen voor het MKB. Met de groei van het aantal klanten en een toename in adviserings- en implementatieprojecten is Pyramedia in 2010 een B.V. geworden.

In het voetspoor van de oprichter en directeur is Pyramedia in 2012 verhuisd naar de gemeente Emmen, Drenthe. In economisch uitdagende tijden en tijdens deze “herstart” is de stabiliteit en veerkracht van Pyramedia groot gebleken. Op dit moment is Pyramedia een financieel gezonde B.V. die, volledig op eigen kracht, kwalitatieve diensten blijft leveren.

Diensten

Onze ICT-diensten leggen verbindingen tussen alle betrokkenen in de aanleg van kabels en leidingen in Nederland. Met onze diensten zorgen wij sinds er 2007 voor, dat netbeheerders, combi-organisaties, aannemers en klanten elkaar goed kunnen vinden en goed kunnen samenwerken.

Aanpak

De piramide in het bedrijfslogo van Pyramedia staat voor onze aanpak, die zich kenmerkt door:

  • klein en overzichtelijk beginnen;
  • met een duidelijk visie op het grotere geheel en het einddoel;
  • stapsgewijs en gecontroleerd hiernaar toe groeien.

Om flexibel te blijven worden in sommige projecten externe, geselecteerde partners met specialistische kennis ingezet. De communicatie naar de klant, de eerstelijns ondersteuning en de verantwoordelijkheid ligt echter altijd bij Pyramedia.
Onder onze partners en leveranciers onder andere:  Microsoft, Vodafone, CloudVPS, FDSystems en Trans-iX Connect.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.