Website en e-mail

Website en e-mail

De basis van uw online aanwezigheid bestaat uit een moderne website die op alle apparaten goed bruikbaar is en een stabiele e-mail voorziening. Pyramedia helpt u hier graag mee.

Websites

Eén van de expertises van Pyramedia is sinds 2007 het ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw website. Wij hebben alle grafische, functionele en technische vaardigheden in huis voor een totaaltraject. Sinds de oprichting heeft Pyramedia tientallen klanten mogen helpen met een website, van een eenvoudige bedrijfspagina tot en met complex maatwerk. Uiteraard gebruik makend van de modernste technieken, geschikt voor alle apparaten, geoptimaliseerd voor zoekmachines en naar keuze uniek en geavanceerd, of eenvoudig en voordelig.

In overleg kan Pyramedia één van de onderstaande diensten voor u uitvoeren. Of allemaal, natuurlijk.

  • Website-ontwerp aangesloten op bedrijfshuisstijl;
  • Content Management Systeem (WordPress / CMS Made Simple);
  • Functioneel en technisch beheer;
  • Hosting;
  • Redactiewerk

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt uit onze uitgebreide portfolio.

Domeinnamen

Als professioneel bedrijf kunt u niet zonder domeinnaam. Hier zal zowel uw website als uw e-mail adressen aan gekoppeld zijn. Pyramedia kan nieuwe domeinnamen voor u registreren en bestaande domeinnamen overnemen indien nodig. Alle bestaande extensies zijn te registreren.

E-mail

We kunnen niet meer zonder e-mail, en iedereen gebruikt het. Toch is het kiezen van een zakelijke e-mail oplossing niet altijd eenvoudig. Allerlei technische termen komen u tegemoet. Bij Pyramedia houden we het graag simpel en geven u een keuze op basis van gewenste functies:

  1. Alleen e-mail
  2. E-mail, contactpersonen, agenda en taken en delen met team.

Dat is alles wat u hoeft te kiezen. Wel kan deze keuze mede bepaald worden door andere wensen die u misschien heeft, zoals werkplekken, Office, SharePoint, Online Bestanden of andere aspecten. Vraag ons om meer informatie.

Meer informatie?

Heeft u een nieuwe website nodig, wilt u uw website laten aanpassen of beheren? Of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op!