Diensten

Advies

Om bedrijfsresultaten te verbeteren kan nieuwe, verbeterde of vervangende automatisering van nut zijn. Pyramedia helpt bedrijven door de gewenste resultaten te analyseren en in kaart te brengen, om vervolgens een passend advies uit te brengen over aanschaf, implementatie en/of aanpassing van ICT.

Consultancy-werkzaamheden die hierin een rol kunnen spelen zijn: informatieanalyse, procesanalyse, procesontwerp, requirements analyse en projectleiding.

Ontwerp

Als basis voor uw (online)bedrijfsuitingen heeft u een huisstijl nodig. Indien u net gestart bent en nog niet bent voorzien van een bedrijfslogo, drukwerk dan verzorgen wij deze graag voor u.

Als u een nieuwe website nodig heeft is het zelfs het mooist om deze twee zaken te combineren zodat u één uniforme en passende uitstraling krijgt.

Pyramedia ontwerpt en levert bedrijfslogo’s, visitekaartjes, drukwerk, folders, websites en andere uitingen.

Selectie en implementatie

Voor al onze producten kan Pyramedia de implementatie verzorgen. Of dit nu een huisstijl, een website met Content Management Systeem, een softwarepakket of hardware is.

Op basis van uw eisen wordt het juiste pakket geselecteerd en geïmplementeerd, of de wijzigingen van de bestaande automatisering worden in kaart gebracht.

Vervolgens begeleidt Pyramedia het selectieproces, helpt in de afstemming met de leverancier en coördineert de implementatie en uitrol.

Beheer en onderhoud

Software functioneert alleen optimaal als het goed beheerd wordt. Onderdelen als gebruikersondersteuning, change management, applicatiebeheer en documentatie zijn essentieel voor optimale resultaten.

Pyramedia levert beheer- en onderhoud diensten op zowel maatwerk producten als standaardsoftware. Ook worden websites en Intranet-omgevingen door Pyramedia beheerd.

Ook het inrichten van functioneel beheer in klantorganisaties behoort tot de mogelijkheden.